Velkommen til HOS BIRGER

Tøj i store størrelser til mænd

Tøj i store størrelser til mænd

Hos Birger

Hos Birger, er vi specialister i tøj i store størrelser til mænd og arbejder konstant med at tilbyde det snit og pasform, der gør vores tøj ikke kun behageligt for store mænd, men også meget stilfuldt.

Efter mange års erfaring med herretøj i plusstørrelse, skabte Birger Lindstrøm, Hos Birger for at løse et problem, som mange større mænd i hele landet, lider under: at finde XL-8XL tøj, der ikke kun passer komfortabelt, men ser godt ud og præstere bedre – holdbart slid efter slid.

Læs mere om Hos Birger her<<

Forside - Tøj store størrelser mænd - Hos Birger - Tøj fra M - 8XL
Hos Birger

Stort udvalg af populære mærker

Hos Birger tilbyder vi et stort udvalg af berømte mærker fra North 56˚4, Replika Jeans, Sunwill, Bosswik, Casa Moda, Egtved strømper og meget mere i plusstørrelser. Vi har alt til modebevidste mænd i plusstørrelser.

Mener du, at god stil ikke er et spørgsmål om form. Det tror vi Hos Birger  også. Du sætter en ære i dit udseende. Det gør vi også. Du leder efter trendy designs og de nyeste tøj til både arbejde og fritid, men færdige størrelser passer bare ikke. Det er her, vi kommer ind. Hos Birger her vi tøj i store størrelser til mænd.

At være større end livet behøver ikke at komme i vejen for god stil. Med en bred vifte af tøj til store mænd betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis, når det kommer til frakker, jeans og alt imellem.

Se vores brands her<<

Hvorfor vælge Hos Birger

Hos Birger er et fremragende sted at shoppe tøj i store størrelser. Uanset om du søger en skjorte, et par bukser eller overtøj, har Hos Birger det, du har brug for i din størrelse.

Du kan finde store poloshirts, bukser, badebukser og meget mere. Og skulle du ikke lige finde det du mangler, kan komme forbi butikken i Christiansfeld for alt det store tøj, som mænd har brug for.

Se vores Online udvalg her<<

macAdesign

Butikken i Christiansfeld