Om Hos Birger

Hos Birger starter op i september 2020

Butikken vil henvende sig, til som mænd er flest, i størrelserne XL-8XL. Hos Birger fører jeg brands som, North 56˚4, North 56denim, Sunwill, Bosswik, Casa Moda og Egtved strømper.

North 56°4 kollektionen er casual wear med et stort udvalg af bl.a. skjorter og bukser til hverdag. North 56°4 Sport laver lækre sports t-shirt, shorts, cykelshorts og cykeltrøje.
 
North 56denim er det nye mærke, den mere rå stil med print på t-shirt og huller i jeans, som passer i stilen med andre mærker i butikken.
 
Ud over det har jeg leverandører som Sunwill det pæne tøj når du skal i byen, eller de daglige jeans. Bosswik når du skal have et bælte for livet og Casa Moda den lækreste skjorte fra Tyskland som har en super pasform og mange andre lækre style fra dem.
 
Skulle du have spørgsmål omkring størrelser eller være ud over 8XL, ring endelig da jeg har muligheder for at skaffe tøj ud over denne størrelse.
 
Vi sælger Rom og Gin fra Marskdestilleriet ved Tønder – en oplevelse værd at smage.
 
Har du ikke mulighed for at komme i åbningstiden, ring og lav en aftale, så kommer jeg gerne og åbner uden for normal åbningstid.
 
 
Butikken i Christiansfeld
Ombirger2 - Om - Hos Birger - Tøj fra M - 8XL

Tallene taler for sig selv

Produkter
1000 +
Tilfredse Kunder
+
Kategorier
+
5/5
Hos Birger fører jeg brands som, North 56˚4, Replika Jeans, Sunwill, Bosswik, Casa Moda og Egtved strømper.
BRANDS
Logo - Om - Hos Birger - Tøj fra M - 8XL

TØJ TIL MÆND I ALLE STØRRELSER (XL – 8XL)

Velkommen til Hos Birger. Her finder du et stort udvalg af tøj i såvel store størrelser som ”regular sizes” til mænd, og her kan alle mænd finde sin komplette garderobe.

Er du træt af forgæves besøg i herretøjsbutikker for at finde tøj i din størrelse? Spring køen til prøverummet over, og køb herretøj i alle str. fra XL – 8XL online!!!