Blazer herre – et must til garderoben

En herre blazer bør være en fast del af enhver mands klædeskab – og en sådan kan både styles ned og op. Det er den uformelle pendant til habitjakken, fordi den har et mere afslappet og hverdagsagtigt look over sig. Derfor kan den let gøre dit look en anelse mere afslappet – dog ikke for afslappet men på en elegant måde. Der er nemlig tale om en allround jakke, som kan anvendes til både hverdag og fest og over både et par habitbukser eller jeans. Den fungerer både som et moderne indslag i klædeskabet samt som en stilren overdel til dagene, hvor du skal gå mere klassisk klædt. Køb derfor en blazer mænd, hvis du ønsker at opnå lidt af en multifunktionel beklædningsgenstand, som aldrig går af mode og samtidig kan leve op til de allerhøjeste standarder inden for herremode.

En moderne butik efter dine præmisser

Hos Birger vil henvende sig, til som mænd er flest, i størrelserne XL-8XL. Hos Birger fører jeg brands som, North 56˚4, North 56denim, Sunwill, Bosswik, Casa Moda og Egtved strømper. North 56°4 kollektionen er casual wear med et stort udvalg af bl.a. skjorter, blazer mænd og bukser til hverdag. North 56°4 Sport laver lækre sports t-shirt, shorts, cykelshorts og cykeltrøje. North 56denim er det nye mærke, den mere rå stil med print på t-shirt og huller i jeans, som passer i stilen med andre mærker i butikken. Ud over det har jeg leverandører som Sunwill det pæne tøj, når du skal i byen eller de daglige jeans. Bosswik når du skal have et bælte for livet og Casa Moda den lækreste skjorte fra Tyskland, som har en super pasform og mange andre lækre styles fra dem. Skulle du have spørgsmål omkring størrelser eller være ud over 8XL, ring endelig, da jeg har muligheder for at skaffe tøj ud over denne størrelse. Vi sælger Rom og Gin fra Marskdestilleriet ved Tønder – en oplevelse værd at smage. Har du ikke mulighed for at komme i åbningstiden, ring og lav en aftale, så kommer jeg gerne og åbner uden for normal åbningstid.

Vælg den perfekte blazer til mænd

Hos Birger er der garanti for, at du finder lige præcis den blazer jakke mænd, som du er på udkig efter. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg, så byder på blazere i grå, sort, blå blazer herre og meget mere. Uanset hvilken casual blazer herre jakke til mænd du vælger, så kan du nemt sammensætte den med en flot skjorte, butterfly, slips, et par lækre bukser eller noget helt andet. Blandt udvalget finder du blazer i store størrelser, således er der med garanti en størrelse, der passer dig.

Hurtig levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde moderigtigt tøj til den moderne mand har vi Hos Birger også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du let på hjemmesiden. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan også læse om vores regler for betaling, fortrydelsesret, retur og persondatapolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.