Plus size undertøj til mænd

Undertøjet er til for at beskytte din krop mod snavs, skidt og andre tekstiler. Derfor sidder undertøjet som det inderste lag på huden. Det betyder også, at dit herre-undertøj skal være bekvemt og behageligt at have på hele dagen. Du behøver hverken at gå på kompromis med kvaliteten, design eller pasform, når du skal vælge plus size undertøj. På den måde kan du få glæde at dit undertøj i meget lang tid. Det behøver heller ikke være dyrt at skulle fylde garderoben op med nyt, og derfor tilbyder vi billigt undertøj plus size, hvor alle kan være med, således behøver du ikke tømme pengepungen.

En moderne butik efter dine præmisser

Hos Birger vil henvende sig, til som mænd er flest, i størrelserne XL-8XL. Hos Birger fører jeg brands som, North 56˚4, North 56denim, Sunwill, Bosswik, Casa Moda og Egtved strømper. North 56°4 kollektionen er casual wear med et stort udvalg af bl.a. skjorter, blazer mænd og bukser til hverdag. North 56°4 Sport laver lækre sports t-shirt, shorts, cykelshorts og cykeltrøje. North 56denim er det nye mærke, den mere rå stil med print på t-shirt og huller i jeans, som passer i stilen med andre mærker i butikken. Ud over det har jeg leverandører som Sunwill det pæne tøj, når du skal i byen eller de daglige jeans. Bosswik når du skal have et bælte for livet og Casa Moda den lækreste skjorte fra Tyskland, som har en super pasform og mange andre lækre styles fra dem. Skulle du have spørgsmål omkring størrelser eller være ud over 8XL, ring endelig, da jeg har muligheder for at skaffe tøj ud over denne størrelse. Vi sælger Rom og Gin fra Marskdestilleriet ved Tønder – en oplevelse værd at smage. Har du ikke mulighed for at komme i åbningstiden, ring og lav en aftale, så kommer jeg gerne og åbner uden for normal åbningstid.

Stort udvalg af plus size undertøj

Hos Birger er der garanti for, at du finder lige præcis det undertøj plus size, som du står og mangler. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag blandt det store udvalg, som byder på både tights, undertrøje, morgenkåbe, pyjamas, lange underbukser og meget mere. Det er vigtigt at vælge det plus size undertøj, som du finder mest behageligt. Det kan være, at du er mest til tights, som er tætsiddende og ikke krøller under bukserne. Boxershorts er ikke nødvendigvis tights, der findes flere modeller uden elastik i stoffet og dermed i løsere design. Mange mænd finder disse plus size underbukser mest komfortable. Derudover findes der også briefs, som skærer omkring lysken. De er særligt gode til habitbukser, hvor der ikke skal kunne ses folder fra underbukserne. Der er selvfølgelig også de klassiske lange underbukser, som er perfekte til skituren, eller når vinteren er virkelig hård.

Undertrøjer bliver oftest valgt på komfort. Undertrøjen er nemlig ikke på samme måde en del af outfittet. Her finder du både klassiske undertrøjer uden ærmer, som også er kendt som singlets, samt undertrøjer der er designet som en t-shirt. Her er det selvfølgelig en smagssag, hvilken model man ønsker. Uanset hvilken slags plus size undertøj du er på udkig efter, så kan du finde det her.

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde moderigtigt tøj til den moderne mand har vi Hos Birger også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du let på hjemmesiden. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du læse om vores leveringstider og -priser, hvornår du kan få fri fragt og hvortil, vi har mulighed for at levere. Du kan også læse om vores regler for betaling, fortrydelsesret, retur og persondatapolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.